29 d’oct. 2008

La Ratolina Maisy



Aquest mes presentem una història de la Sara Fuentes: La ratolina Maisy. És un espectacle de narració oral pels més menuts. La sessió comença amb la presentació de la Ratolina Maisy i dels seus quatre amics, després coneixem les trifulgues de les seves vides, el dia que van anar a la biblioteca o l'aventura pirata que van viure. Les histories són curtes, amb un fil argumental senzill i estructures repetitives.
A Sara Fuente li encanta escoltar i explicar històries. Té una maleta màgica. És màgica perquè està plena d'històries, llegendes, contes, rondalles... fins i tot hi duu titelles i música.
Diuen que abans de saber dir paraules ja parlava pels descosits. I, és clar, tota aquella energia comunicativa havia de trobar el seu camí. El 1994 gairebé per casualitat va descobrir com era de fantàstic això d¿explicar histories, i en un tres i no res estava narrant a escoles, biblioteques i maratons. Després van venir les xerrades i els cursets, les sessions d¿animació a la lectura, les festes majors i els festivals.
Ha estudiat Història de l'Art i actualment cursa un Doctorat en didàctica de la literatura infantil i juvenil per acostar-se als secrets de l'oralitat.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail