17 d’ag. 2009

En Ximpa a la Selva



El dimecres dia 30 de setembre de 2009 a les 6 de la tarda, tindrà loc l'hora del conte a càrrec de la companyia Sinilos.
En Ximpa és un mico molt simpàtic i divertit que viu en un racó de la frondosa selva. La selva és un espai fantàstic; ple de colors, olors, textures i sobretot plena d’amics i amigues amb qui jugar i passar-s’ho bé gaudint de la llibertat. Si vols passar una bona estona amb en Ximpa, només cal que ens acompanyis.
Cia. De Sinilos
L’octubre del 2000 a Sant Boi (Barcelona), neix una idea, una aposta per la creativitat a través dels titelles. Primer va ser El Pinta Somnis, espectacle infantil, estrenat al maig del 2001. Tècnica Bocón. Per destacar: Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans, Teatre Artenbrut o la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de Catalunya organitzada per la Fundació Xarxa. Al maig del 2005 van estrenar MonNinots espectacle per a públic familiar. Tècnica Bunraku (manipulació a la vista), amb la qual exploren el joc dramàtic entre el manipulador i el titella. Per destacar: Teatre Artenbrut, Festival de titelles de Gavà, Festa de l’Esperança d.Intermón OXFAM, Temporada 2007- 2008 al Teatre Tantarantana. A l’abril de 2007 En Ximpa a la selva espectacle per a públic preescolar (de 0 a 6 anys). Tècnica titelles de taula. Espectacle .de butxaca. Dissenyat per ser representat en petits espais. Des del 2003, Lores Marcó i Miquel Olmo compaginen el teatre amb l’activitat de titellaire de televisió en la producció Los Lunnis de TVE. Del juny del 2006 al març del 2007, Miquel Olmo va formar part d’un nou projecte de titelles produït per GESTMUSIC, Los Algos que emet el canal de televisió CUATRO. Actualment SINILOS prepara un nou espectacle per a teatre i el seu primer projecte per a televisió.

En Ximpa a la selva from Sinilos on Vimeo.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail