29 d’abr. 2010

Afina Serafina


Ahir dimecres, dia 28 d'abril de 2010, a les 6 de la tarda, ens va venir a visitar una rondallaire que porta un espectacle de petit format sota el títol: "Afina Serafina".
L'Anna (nom real de la pallassa)ha creat un grup que es diu "Cirquet Confetti" i porta més de 20 anys portant noves tendències de circ a cercaviles, tallers, espectacles de carrer i espectacles de sala de tota Catalunya.
Va començar l'espectacle amb molta cura de no espantar els més petits, parlant amb ells amb un llenguatge corporal que els feia parar molta atenció als seus moviments taupers i desafortunats (perdia els papers de la partitura, li queia el barret quan s'ajupia a recollir-los... bé, una mica desastre!
Confesso que durant els primers 5 minuts vaig pensar que la seva actuació no enganxaria la canalla 1 hora seguida amb aquest ritme tant lent.
La sorpresa va ser de tots quan va començar a tocar tota mena de miniinstruments amb les mans i amb els peus! , a canviar-se de roba, a treure tota mena d'artilugis (com el seu cutxi-cutxi, que era un acordionet que duia dins un cotxet de nines) a fer malabars, a dirigir una nina que ballava amb un hula-hop al ritme d'una música impossible, a ballar i a cantar cançons tradicionals amb els nens absolutament entusiasmats amb la representació.
El clímax va arribar al final, quan la Pallassa va vestir de ninot a una funda de violoncel, que va fer un ball definitivament embogit!
Carai Anna! si que tenies coses amagades!
Gràcies per venir i fins la propera!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail