20 d’ag. 2010

Segon concurs de fotografia infantil

La Biblioteca de Balsareny ha decidit organitzar el Segon Concurs de Fotografia de la Biblioteca de Balsareny. Consisteix en un concurs on cada participant presentarà una foto i aquesta s’exposarà en un taulell de la biblioteca. El públic que vagi a la biblioteca durant els dies d’exposició, podrà votar per la foto que més li agradi. Finalment es premiarà la foto que hagi tingut més vots.


Objectius

L’objectiu és oferir al poble una diversió pels nens i nenes. A més a més també s’atraurà públic que vindrà a veure les fotos i a votar la que més els agradi.


Destinataris

Aquest concurs anirà adreçat a nens de 6 a 11 anys. Hi haurà tres categories:
 Categoria A: per a nens de Cicle Inicial (6 i 7 anys).
 Categoria B: per a nens de Cicle Mitjà (8 i 9 anys).
 Categoria C: per a nens de Cicle Superior (10 i 11 anys).
Temporització

Aquest concurs es durà a terme a partir de l’Octubre del 2010. Durant tot aquest mes es farà publicitat pel poble i es podran presentar les fotografies a la mateixa Biblioteca. Durant les dues primeres setmanes de novembre es podrà votar i el mateix dia que es faci l’Hora del Conte del Novembre (el dimecres 24) s’entregaran els premis als guanyadors.


Publicitat

Es durà a terme una campanya publicitària per atreure el públic a participar en aquest concurs portant una foto o bé votant la fotografia que més els agradi.
Primer es faran cartells que es penjaran a les botigues del poble i es faran cartells per penjar a dins de la biblioteca.
Premis

S’entregaran tres càmeres de fotos, una per cada categoria. Per tant, la foto que tingui més vots de cada categoria guanyarà una càmera com a premi.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail