3 de gen. 2011

Renovació Punt TIC



El passat dia 24 de desembre vam renovar i ampliar el ordinadors d'accés public procedents de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.
Des del 2003 disposàvem de 2 ordinadors procedents del projecte NODAT i gràcies a una subvenció que varem sol·licitar aquest estiu mitjançant una "MEMÒRIA PER A LA SOL•LICITUD DE RENOVACIÓ DEL PUNT TIC DE LA BIBLIOTECA PERE CASALDÀLIGA DE BALSARENY.(ORDRE GAP/296/2010, de 18 de maig, per la qual s’aproven les bases reguladores i s’obre la convocatòria per a la concessió d’ajuts en espècie destinats a corporacions locals per renovar o crear punts TIC. (DOGC núm. 5635, de 25 de maig del 2010", hem aconseguit renovar i ampliar fins a 4 els terminals d'ús públic.

La Xarxa punt TIC està integrada per diferents centres, espais i punts que tenen en comú la posada a disposició de la ciutadania que els envolta d'un equipament i del personal necessari per accedir a les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) i dinamitzar el seu entorn. Són centres de referència territorial pel que fa a la societat del coneixement i són espais integradors que potencien la dinamització comunitària i/o empresarial del territori.

Esperem que tothom que ho desitgi en tregui el màxim profit d'aquesta renovació. Ja sabeu que hi sou tots benvinguts.
Us recordem que als ordinadors d'accés públic no es permet xatejar ni jugar.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail