8 de febr. 2013

Concurs literari de Sant Marc


CONCURS LITERARI SANT MARC - BALSARENY

El Consell Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Balsareny convoca un concurs literari d’acord amb les següents

                           BASES

1.      Hi podran participar totes les persones que ho desitgin.

2.      Les modalitats seran, alternativament, un any de poesia (en vers o poema en prosa) i un altre any de prosa (narració breu o qualsevol altre tipus de prosa literària). La modalitat per al 2013 serà la prosa.
En la categoria de menors de 6 anys, en lloc de text es podrà presentar un dibuix.

3.      El tema dels treballs serà lliure.

4.      L’extensió màxima dels treballs serà d’un full (poesia) i de dos fulls (prosa), a un espai.

5.      Els treballs es podran presentar a l’Ajuntament de Balsareny, a la Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny o a l’Escola Guillem de Balsareny, en horaris d’atenció al públic, entre els dies 18 de març i 12 d’abril de 2013. Només es podrà presentar un únic treball per persona.

6.      Els treballs s’hauran de presentar en una sola còpia signada amb un pseudònim, que anirà acompanyada d’un sobre tancat identificat amb el títol de l’obra, el pseudònim i la categoria a la qual s'opta. A l’interior del sobre hi haurà d’haver les dades de l’autor: nom i cognoms, adreça postal i electrònica i telèfon.

7.      Hi haurà 8 premis en cada una d’aquestes categories: menors de 6 anys; cicle inicial d’ensenyament bàsic (6-7 anys), cicle mitjà (8-9 anys) i  cicle superior (10-11 anys); ESO (12-16 anys); joves de 17 fins a 20 anys; adults de 21 fins a 59 anys; i de 60 anys en amunt. Els premis seran llibres o discs o material didàctic.

8.      El jurat del premi serà format pels membres del Consell Municipal de Cultura i el seu veredicte serà inapel·lable.

9.      La participació en el concurs implica la plena acceptació de les bases, que en cas de dubte seran interpretades pel Jurat.

10. Els premis es lliuraran dintre els actes de la Festa Major de Balsareny, a la Biblioteca Pere Casaldàliga.

Balsareny, febrer de 2013
Àrea d’Ensenyament i Cultura

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail