14 de febr. 2013

El valor de tenir valors

Us recomanem aquesta novetat que ens ha arribat a la biblioteca. Esperem que us agradi!
Sinopsi:

La vida s’omple cada dia d’incomptables invitacions, estímuls, incitacions o suggeriments que ens fan moure. Però no sabem ben bé on anem, ni com hi anem, i ens endinsem en un mar de preguntes: què he de fer? Cap a on he d’anar? Quin camí he de prendre? Amb qui he de fer el viatge?
Amb El valor de tenir valors, el prestigiós teòleg i filòsof Francesc Torralba pretén despertar els valors amagats que hi ha en tot ésser humà, fer-los sortir a la llum, perquè cadascú en prengui consciència, pugui respondre les seves pròpies preguntes i viure de manera lliure i independent.
Autors/es :
Francesc Torralba (Barcelona, 1967) és doctor en filosofia i en teologia. Catedràtic de filosofia de la Universitat Ramon Llull on dirigeix la càtedra ETHOS dedicada a l'ètica de les organitzacions. És autor d'un gran nombre d'assaigs de temàtiques diverses, especialment en els àmbits de la filosofia, l'ètica, la pedagogia i la religió. Part de la seva obra ha estat traduïda al francès, a l'alemany i a l'italià. Imparteix cursos i conferències per tot el món i assessora a diferents organitzacions no lucratives. Actualment presideix el Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa de la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. Recentment ha estat nomenat per Benet XVI consultor del Consell Pontifici de la Cultura de la Santa Seu.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail