18 de maig 2013

Janet Selma i Rosa Muro

Aquest dissabte a les 12 del migdia ens han presentat el seu llibre: "Diners? Sí, gràcies!" i ens han explicat els secrets de l'economia domèstica. Moltes gràcies. Ha estat un plaer.

3 comentaris:

KRT ha dit...

Interessant exposició. Em quedo amb uns pocs conceptes bàsics: a) el “guarda una poma per la set”, que deien les nostres àvies: és a dir, estalviar una mica dels pocs ingressos de cada mes, per poder periodificar les despeses extra (calefacció a l’hivern, Nadal i Reis, vacances, retorn a l’escola...) i que no ens agafin desprevinguts; b) aconseguir que cada element del grup familiar estalviï una mica de la seva pròpia assignació, perquè aprengui a prioritzar les necessitats, i pactar-hi perquè comparteixi les economies del conjunt; c) la conveniència que qui porta el pressupost familiar es reservi també un petit tant per cent per a ell mateix, ja que sovint el qui controla l’economia familiar és qui fa més esforços i qui es permet menys alegries; i d) anar amb compte amb les targetes de crèdit, ja que inciten a gastar sense necessitat i quan arriba la liquidació ens pot desmanegar el pressupost del mes. En canvi, no tinc gaire fe en la possibilitat de fer grans negocis per internet, però si algú ho vol provar, li desitjo molta sort. Gràcies a la Janet i la Rosa i endavant.

Unknown ha dit...

Hola KRT,

En primer lloc et vull donar les gràcies per haver assistit a la presentació del llibre i per haver escrit aquest comentari.

M'agradaria fer algun petit matís al que hi exposes:

Quan dius que convé que la persona que porta el pressupost familiar es reservi un petit tant per cent per a ella mateixa perquè és qui s'esforça més i qui menys alegries té; no és ben bé el que hem volgut explicar, aquest tant per cent de reserva és per a tota la unitat familiar perquè és del pressupost familiar que ho traiem. Sempre remarquem la importància d'anar tots a una.

Pel que fa a la poca fe que t'inspira l'assolir construir un bon negoci per Internet, només dir-te que et convido a intentar-ho.

Nosaltres, a partir de demà per la tarda, començarem a posar uns vídeos al nostre blog (www.dinerssigracies.com)per mostrar, pas a pas i dia a dia, com crear un negoci rendible per Internet amb un pressupost zero.

Seguint el que allà exposem, juntament amb un document que hi adjuntarem, i aplicant la fórmula infal·lible de: dedicació + implicació + formació + constància, pots arribar a crear el teu propi negoci rendible per Internet; o, aprofitar les eines que ens ofereix Internet per prosperar en el teu negoci (si és que en tens algun) no-virtual.

Quedo a la teva disposició per a qualsevol observació que ens vulguis fer:

janet@dinerssigracies.com

Una abraçada i moltes gràcies,

Janet

Unknown ha dit...

Volem expressar el nostre agraïment a la Susi, la bibliotecària de la biblioteca de Balsareny per la seva fantàstica acollida, la seva extraordinària amabilitat i per la seva professional.
Sempre és un plaer tractar amb la Susi.

Moltes gràcies des del fons del nostre cor.

Rosa i Janet

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail