21 de març 2019

DIA DE LA DONA – Lliurament dels premis del Concurs de Microrelats i Espectacle ‘Les Travesuras de Eros’ a càrrec de l’actriu Sandra Rossi



Enguany, i gràcies a la col·laboració amb la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Balsareny, la Biblioteca va viure una tarda especial de divendres, celebrat el  8 de març, Dia Internacional de la Dona.

A les 7 de la tarda va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis del Concurs de Microrelats i la lectura dels relats guanyadors. El primer premi va ser pel balsarenyenc Josep Estruel amb el relat ‘La goma d’esborrar’ i, el segon premi, va ser per Ramon G. Reverter de Sant Carles de la Ràpita amb el microrelat ‘Cita a cegues’.

A continuació, es va iniciar l’espectacle de contes per adults, Las Travesuras de Eros, a càrrec de Sandra Rossi, actriu argentina establerta a Gelida, i dirigit pel manresà Jordi Girabel, basat en relats de Quim Monzó, Daniel Samper Pizano, Pedro Zarraluki i la mateixa actriu. Quatre històries travessades per la juganera mirada d'Eros, el Déu de l'amor que amb les seves fletxes gaudeix fent bategar cors i inflamant sexes, i protagonitzades per una lligacama, un espectre, un desig obsessiu i un tango . L'espectacle, que es mira l'erotisme des de diferents punts de vista, va fer passar una vetllada molt agradable i divertida a les gairebé 50 persones assistents que, en la seva totalitat, van valorar efusivament la professionalitat i la genialitat de la Sandra Rossi.



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail