19 d’abr. 2010

"Bufi aquí" a Balsareny


Presentació del Llibre “Bufi aquí: aventures i desventures d’un mosso d’esquadra de trànsit”

Benvinguts i benvingudes a l’acte de presentació del segon llibre del Santi Fornell. Si recordeu, el primer llibre que va fer també el vàrem presentar en aquesta biblioteca fa un parell d’anys.

Era el setembre del 2008 quan el Santi va tenir la idea de publicar el seu llibre de poesies, que es titulava “Vida, poesia quotidiana”. Aquella vegada ho va fer pel seu compte, a través d’una editorial que ofereix els seus serveis a través d’internet.

El Santi, ja el coneixeu, és un home molt polifacètic: escriu obres de teatre, novel•les, poesies, dibuixa amb tot tipus de tècniques pictòriques, estudia humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya, fa Pastorets, col•labora amb moltes activitats culturals que es fan al poble, participa a la tertúlia literària dels dissabtes a biblioteca, escriu un blog d’opinió a Blogger, ..i si li dona temps dirigeix alguna obra de teatre.

En aquesta segona publicació, ha tingut la gran sort d’haver comptat amb la inestimable col•laboració del seu amic i editor, el Sr. Oriol Molas, que juntament amb el seu magnífic equip de treball han fet que manuscrit del Santi, adquirís una major qualitat literària.

L’Oriol és director editorial de Salvat (viu a Barcelona), el Jordi Guinart és impressor i té una impremta a Moià que es diu “Winihard gràfics”.
Entre tots dos dirigeixen l’editorial Raima, que és l’editorial que ha publicat el llibre.

Mereix una menció especial la il•lustradora, la Raquel Garcia Ulldemolins, que ha fet la portada i les il•lustracions tan encertades que donen vida als personatges d’aquest relat.

El llibre que us presentem avui és un recull d’anècdotes reals, que ha anat trobant el Santi durant més de 10 anys de treball a la divisió de trànsit dels Mossos d’Esquadra. En realitat és un recull d’històries divertides que volen donar un altre punt de vista de la feina que fan els mossos.
Es tracta d’un llibre didàctic i entretingut, recomanat per totes les edats, perquè està fet amb franquesa i amb sentit de l’humor, que és un sentiment universal capaç d’arribar a tot arreu i de traspassar fronteres.

Des de la biblioteca Pere Casaldàliga li donem les gràcies a l’autor i a totes les persones que han col•laborat en el llibre i desitgem que “Bufi aquí” també traspassi fronteres i arribi molt lluny.
Molta sort i felicitats per aquesta obra que ens farà passar una bona estona amb la seva lectura.
Passo la paraula a l’Oriol Molas


Balsareny, 17 d’abril del 2010

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail