9 d’abr. 2010

Promoció de "Bufi Aquí"

Fotografia: raquel garcia
Fa uns quants dies que la darrera obra del nostre escriptor local Santi Fornell està a les llibreries de molts pobles i ciutats de Catalunya.
Ahir al vespre es va presentar en societat “Bufi aquí: aventures i desventures d’un mosso d’esquadra de trànsit”. La sala escollida va ser la Llibreria Bertrand de Barcelona, a la Rambla de Catalunya núm. 37. Una llibreria innovadora que combina la modernitat amb el disseny amb molt bon gust.
Va ser un acte entranyable, presentat per l’Oriol Molas, editor de Raima i director editorial de Salvat, que va donar les gràcies a tots els assistents i en especial a les persones que havien fet possible la materialització del projecte del Santi: la Raquel Garcia (il•lustradora), la Maria Llopis (correctora), el maquetista, el dissenyador, el distribuïdor i tot el personal de l’editorial que van posar tota la seva il•lusió perquè el llibre fos una realitat.
Després va parlar el Santi, molt content del resultat del treball dels professionals que han col•laborat en el seu llibre, i també va donar les gràcies a totes les persones que han estat treballant amb ell durant gairebé un any que ha durat el procés d’edició del “Bufi aquí”. Va explicar anècdotes que van despertar l’interès i les rialles afectuoses d’un públic totalment engrescat amb l’esdeveniment.
El torn de paraules no es va fer esperar. L’autor va anar contestant a totes les preguntes amb sinceritat i espontaneïtat i va convidar a tots els assistents a una copa de cava i unes pastes que estaven preparades a un cantó de la sala.
A la sortida de l’acte, dos mossos d’esquadra de trànsit van fer proves d’alcoholèmia a tothom que ho va sol•licitar.
Avui a primera hora del matí l’han trucat de “La Sexta”, un canal de televisió d’àmbit nacional que li ha fet una entrevista. Ha sortit a les notícies de les 2. Avui mateix a la tarda l’esperaven a Televisió de Barcelona (BCN tv), per entrevistar-lo en directe al programa Connexió Barcelona que s’emet de 6 a 7 de la tarda.
Des de la biblioteca Pere Casaldàliga et donem les gràcies a tu, Santi, per aquesta història que ens has regalat als lectors, plena de bon humor, humanitat i sensibilitat.

1 comentaris:

Biblioteca Josep Mas Carreras de Navàs ha dit...

Hola Susi!! Moltes felicitats pel llibre del teu home!! Desitjo que sigui tot un éxit per Sant Jordi!!!
Una abraçada mooooolt gran!!!!

Anna Cura
Aquí Navàs ara ens hem embarcat al Facebook ja veig que també hi ets!!! Ja rebràs notícies nostres!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail