2 de juny 2010

Bruixes i bruixots

Aquest espectacle consisteix en una narració amb interpretació a partir d’objectes, titelles, vestuari per a disfressar-se i cançons. S’expliquen contes amb la implicació del públic ja que se’ls convida a participar en els contes disfressant-se i convertint-se en els protagonistes.
Expliquen contes diferents, tots ells relacionats amb les bruixes i bruixots:

- La bruixa i els colors: és la història d’una bruixa viu en un casalot on tots és de color negre. El seu gat, l’Esgarip, també és negre i això li porta problemes. Per això, la bruixa haurà d’utilitzar un pinzell màgic.

- El sastre i les bruixes: un sastre descobreix que la mare i la filla de la masia on treballa són bruixes i saben volar. Una nit va amb elles a una gran festa.

- El bruixot i la noia enamorada: el bruixot diu a una noia enamorada que si vol que el seu xicot torni amb ella, li farà una poció. Ara bé, per elaborar-la necessitarà un ble de cabells del noi. Això fa que la noia s’hagi d’empescar una manera per aconseguir-ho.

- El cavaller Campassol: la princesa Carmesina no es vol casar amb el Vescomte de Riudellots perquè ella estima en Llorenç Grau. La bruixa Akusèia els ajudarà a aconseguir els seus propòsits.


Sinopsi

Les bruixes i els bruixots saben fer màgia, encanteris i pocions. Són protagonistes de contes fantàstics on hi passen les coses més inversemblants. Entrarem en el món d’aquests personatges amb els contes “La bruixa i els colors”, “El sastre i les bruixes”, “El bruixot i la noia enamorada” i “El cavaller Campassol”.


L’espina de la sardina

Assumpta Mercader i Lídia Massó van crear aquesta companyia l’any 1994 per tal d’escriure i explicar històries oferint un seguit d'espectacles preparats amb tècniques ben diferents: narració, titelles, interpretació, teatre d'objectes, il•lustracions… Amb aquestes tècniques fan arribar als nens i nenes contes de tota mena perquè obrin les portes a la imaginació tot participant-hi i sentint-se els protagonistes.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail