20 d’ag. 2010

Biblioteca al casal d'avis de Balsareny


La Biblioteca al Casal d’avis és un servei que permet que els avis dels dos casals de Balsareny puguin llegir llibres, mirar revistes, mirar pel•lícules, etc. durant les seves estones de lleure.
Aquesta activitat es duu a terme un cop cada mes: al “Casal Els Ametllers” s’hi porten llibres el segon dilluns de cada mes i al “Casal Verge de Montserrat” es fa el tercer dilluns de cada mes. En cas que sigui festa s’avança o s’endarrereix una setmana. Quan el material es retorna a la biblioteca s’ha d’endreçar.


Tipologia de documents

Es selecciona tot tipus de material per portar al casal:
 Novel•les
 Pel•lícules
 CD’s de música
 Revistes de tots els temes, sobretot revistes de costura.

Sempre es mira que el material sigui adient per al públic que l’ha d’utilitzar. Per tant es tenen en compte criteris com per exemple que les novel•les tinguin la lletra grossa.
Al “Casal Verge de Montserrat” que és on hi ha els avis més grans es porta un material diferent que el que es porta al “Casal els Ametllers”.


Finalitats del projecte

La finalitat és oferir diversió als avis que estan al casal, ja que a vegades no saben com passar el seu temps lliure. D’aquesta manera aprenen coses amb tot el material de la biblioteca a més a més de passar una bona estona.
Una altra finalitat és fer arribar el material de la biblioteca a gent que per diverses raons no pot venir a la biblioteca.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail