25 de febr. 2011

La Turbina de Sallent



Avui és festa local a Balsareny però la cultura no fa mai festa!. Una comissió formada pel regidor d'ensenyament de l'Ajuntament de Balsareny, dues professores de l'escola Guillem i la bibliotecària, ha visitat un espai cultural de l'Ajuntament de Sallent que es diu "La Turbina". Està situat als baixos de l'edifici que ocupa la biblioteca de Sallent i està dinamitzat per una treballadora de l'Ajuntament que prepara activitats per als més joves, cada dia de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda.
Ens ha semblat una visita molt interessant perquè aquest espai ofereix acollida als adolescents. Allà troben un lloc on expressar-se, jugar, fer deures, muntar festes... sempre amb la supervisió atenta i professional d'una dinamitzadora que els ajuda i els acompanya en el seu creixement com a persones.
A Balsareny manca un espai així per als nostres joves. La Turbina és un bon exemple a seguir. En època de crisi les idees no descansen. Millorar és el nostre objectiu. Buscar bons exemples ha de ser un camí per començar a treballar.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail