4 de maig 2011

Peguera

El proper dissabte, dia 7 de maig del 2011 tindrem a la nostra biblioteca el Ramon Soler per presentar el seu llibre "Peguera: l'ànima d'un poble".
Us deixo la ressenya feta per Lídia Cara publicada a "Berguedà actual" el dia 13 de març del 2011:
"Ramon Soler i Riba, autor berguedà nascut a la colònia tèxtil del Guixaró, ha reeditat la seva novel·la Peguera. L’ànima d’un poble amb l’editorial Pagès Editors. La novel·la va ser editada per primer cop l’any 2004, un any més tard que la seva primera novel·la Fil i carbó. L’història de Peguera està basada en fets reals, ubicats en els anys 1914 i 1929, que van succeir al desaparegut poble de Peguera (Berguedà) i protagonitzada per persontages ficticis. El llibre consta de 728 pàgines i es pot comprar a les llibreries per 25 euros.

Soler també és l’autor de diversos treballs premiats i dels llibres El Guixaró, Viure vora la mina, Fil i carbó, Viladomiu Nou, Les xemeneies del Berguedà, Rescloses, canals i turbines del Berguedà i Relleu fotogàrfic de les mines del Berguedà, juntament amb Josep Oriola.

Per a aquelles persones que estiguin interessades a conèixer els indrets on transcorre l’argument del llibre, l’autor s’ofereix com a guia.
"

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail