9 de maig 2014

Farcells 1714

En motiu del tricentenari del 1714, un any clau en la història de Catalunya, les biblioteques del Bages i Berguedà ens volem sumar a la commemoració d’aquells fets històrics.

Per això us proposem una activitat que contribueixi al coneixement i l’aprofundiment  de tot allò que podem saber del 1714 desde les nostres biblioteques.

Tots els participants a l’activitat entraran en el sorteig de 4 farcells ( 3 per adults i 1 d’infantil) amb productes gastronòmics i culturals de les nostres comarques. En aquest  sentit cal agrair la col·laboració dels ajuntaments i algunes empreses que han fet les seves aportacions: entrades a museus, visites culturals i teatralitzades, entrades per espectacles i concerts, vins i dolços produïts a les nostres comarques, i en tractar-se d’una activitat promoguda desde les biblioteques entre els obsequis no hi podien faltar uns quants llibres.

Cada persona que agafi en préstec un d’aquests documents omplirà una butlleta per poder participar al sorteig dels farcells, tant si són lectors adults com els infants i joves, i es podrà participar tantes vegades com es vulgui tot i que no podrà tocar dos premis a una mateixa persona.

El període de participació al sorteig començarà el 5 de maig i s’acabarà el 29 d’agost El sorteig es farà el dia 4 de setembre a la biblioteca Ateneu les Bases de Manresa.

Totes les butlletes es dipositaran en una urna i s’ajuntaran totes el dia del sorteig.

El contingut de cada farcell el trobareu aquí.

Anima't!
Llegeix!
i
Participa!

Gaudeix de la lectura!




 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail