17 de juny 2014

Presentació del llibre: "Retalls d'una vida: Records d'una besàvia amb bona memòria"

El passat divendres dia 13 de juny va tenir lloc, a la Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny, la presentació del llibre Retalls d'una vida: records d'una besàvia amb bona memòria escrit pel jove Marc Comabella Navarro.

L'obra relata la vida de la Sra. Rosa Fíguls Playà en particular i de tota la seva família en general.

La presentació va anar a càrrec de Marc Comabella Navarro (autor), Rosa Fíguls Playà (protagonista) i Ramon Carreté Parera (corrector).

Tan en els moments previs com en  els posteriors la Rosa va estar firmant exemplars del llibre a la gent que li demanava.

Unes 45 persones van assistir a l'acte, la biblioteca estava plena de gom a gom, i feia una calor típica de plena canícula. Tot va començar al voltant de les 17.00h amb una breu presentació a càrrec de la responsable de la biblioteca, després va parlar en Ramon Carreté, en Marc Comabella i tot seguit, l'emocionada protagonista de l'obra, la Rosa Fíguls. Tots tres, van agrair l'assistència de tot el públic, malgrat la calor, i el compromís adquirit per totes les persones que han fet possible la publicació d'aquest llibre.

Per acabar, la biblioteca va convidar a tots els assistents a la presentació a una copa de cava.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail