4 de febr. 2016

Carnaval a la Biblioteca


El Carnaval ja ha arribat a la Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny… i ens ha omplert de tallers, disfresses i contes! Mireu quin aparador més xulo que tenim a la Biblioteca... els llibres s’han disfressat!  El podeu venir a veure quan vulgueu. Trobareu llibres que us explicaran com crear una disfressa, com fer un maquillatge d’allò més divertit. Ja ho sabeu, us hi esperem!

 


TALLER ‘CARNAVAL AMB GOMETS’
El passat dimarts 2 de febrer vam fer aquest taller adreçats als més petitons (de 2 a 4 anys). Consistia en fer una careta on havien de posar gomets. Ei, quins grans artistes tenim a Balsareny! Mireu quines caretes més ben fetes!

 


TALLER ‘FES LA TEVA MÀSCARA’
El dimecres 3 de febrer, hem fet molta feina a la Biblioteca Pere Casaldàliga. I és que en el taller ‘Fes la teva màscara’ els nens i les nenes de 5 a 10 anys han fet unes caretes de gat i d’ós, i també hem fet un mural per donar la benvinguda al Màgic Carnaval. Mireu quines fotos mes divertides!

 
 


Hem treballat de valent!  
 

1 comentaris:

Josep ha dit...

Els hi heu fet una festa preciosa! L'altre dia quan vaig veure els vestits i els llibres jo també vaig pensar el mateix. Per un dia a l'any han aconseguit que els llibres seriosos i els de por és converteixis en pallassos i fades.

Moltes gràcies.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail