20 de febr. 2016

EXPOSICIÓ “Pop-Up: llibres màgics” i taller infantil


De l’1 al 24 de març de 2016, Exposició "Pop-Up: llibres màgics", produïda i cedida per la Biblioteca del Casino de Manresa.


Es podrà visitar a la Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny en horari de biblioteca: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30h. tarda, i els matins de dijous i dissabtes de 10.00 a 13.30 h.






A través d'aquesta exposició es fa un recorregut pel fascinant món dels llibres-contes desplegables, des de la seva història, com es fabriquen i els diferents tipus que existeixen. Els pop-up són llibres que, mitjançant mecanismes diversos, aconsegueixen efectes visuals i volum en les seves il·lustracions.


Entre els elements desplegables hi pot haver fulls en acordió, il·lustracions mòbils, finestres, rodes, figures que s'alcen en desplegar la pàgina, etc.




A causa de les seves característiques, la producció d'aquests llibres no és mecànica. 

Cada peça mòbil es retallada i muntada sobre les pàgines del llibre artesanalment. Per això són llibres delicats i tenen un gran valor bibliogràfic. No solament són per al públic infantil, sinó també per al públic adult.




Taller de Pop-up ‘Targes animades’

Com a complement a aquesta exposició, el personal de la Biblioteca Pere Casaldàliga farà el taller ‘Targes animades’ adreçat a infants de 6 a 10 anys, el divendres 4 de març de 2016 a les 18 h. Places limitades. Caldrà apuntar-se prèviament.


Confiem que tant l'exposició com el taller sigui del vostre interès i, com no, us convidem a participar-hi!






Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny (20 de febrer de 2016)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail