14 de juny 2016

Cloenda curs 2015-2016 del Club de lectura fàcil amb AMPANS


Amb motiu de l'arribada de les vacances, aturem les reunions setmanals dels dilluns del Club de lectura fàcil de la Biblioteca de Balsareny que, com sabeu, fem conjuntament amb la Fundació AMPANS. Tornarem al setembre amb noves sessions i noves lectures. 




Avui 13 de juny, darrer dia d'aquest curs, hem fet la cloenda i volem compartir amb tots vosaltres el funcionament del club durant els darrers mesos.

Dir-vos que ha estat un curs molt  productiu on s’han treballat, llegits i comentats, els llibres següents:

Mary Poppins








  El diari d’Anna Frank
          










        El llibre de la selva










La volta al món en 80 dies











Trampa de foc







Tenim la sort de comptar amb un voluntari molt especial, el Josep Estruel, 



que és qui coordina i dinamitza aquest club. Diem que tenim sort perquè, a banda de ser una persona molt propera i generosa,  és un fan dels blocs i ha creat un ‘Vivències a la Biblioteca Pere Casaldàliga’ (vivenciesjosep.wordpress.com) 


on detalla fil per randa totes les sessions que hem dut a terme. Aquest bloc s’ha de consultar perquè veureu que no només relata les sessions, sinó que a més documenta tots els llibres que ens hem llegit, emmarcant les històries en la seva època, situant-les geogràficament o ressaltant qualsevol aspecte relacionat.  Una joia.

De fet, la darrera sessió d’aquest curs 2015-2016 que ha estat el dilluns 13 de juny, l’hem dedicat a mirar amb deteniment les entrades que ha fet el Josep.





Com ens ha agradat molt hem volgut deixar un comentari en el bloc perquè quedés palès:

Estem tots molt agraïts al Josep per la gran tasca que ha fet, tant de sinopsis de les nostres sessions com de recollida de fonts i més informació.

I més concretament, l’Ignasi pensa “El Josep és un artista, un gran comentarista literari que jo admiro molt i que amb el temps podrà ser un gran novel·lista”

No volem tancar aquesta entrada sense fer una recordatori de la sessió sobre poesia que vam fer per celebrar la dia de Sant Jordi i també del mural de poesies que es va realitzar per commemorar el dia mundial de la poesia, el 21 de març, on els membres del nostre club va participar-hi. El Josep també es va encarregar der fer una recopilació de les poesies i també una entrada en el bloc de la Diada de Sant Jordi que va comptar amb el guiatge expert del  Ramón Carreté. 

Us aplacem fins el mes de setembre on continuarem el nostre Club de lectura fàcil amb més llibres i activitats.

Biblioteca de Balsareny
Juny 2016

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail