4 de des. 2008

Aparador de Nadal


Ja és Nadal a "El Corte Inglés", als aparadors de les botigues, als carrers del nostre poble i a l'aparador temàtic de la biblioteca.
El Florenci Bruch (que es el pare de l'Enric dels tres pins, que és le criador que em va vendre el meu gos) ens ha deixat un tionet molt graciós que ha fet ell mateix. Va trobar al bosc un tronc amb un forat al mig. El va convertir en un tió amb un minipessebre dins i una bombeta que s'encen amb un interruptor que tenim amagat.
Hem posat llibres, revistes, contes i música relacionada amb el Nadal.
Els dies passen, els lots de llibres arriben, les revistes tornen a estar més apretades que un vestit de la Marilin... i la biblioteca segueix incansable com si tingués vida pròpia.
Els usuaris entren i surten, els informàtics ens ajuden a treure algún virus, els internautes naveguen feliços, els nens mengen d'amagat algun trocet de galeta al racó més invisibe de la secció infantil...
Canvien les cares, els bebés que es disputaven els llibres de plàstic ara tenen acné juvenil i els ulls iluminats per la màgica "edat del pavo"
Els pares ja són avis relaxats explicant contes als néts.
I la biblioteca, reinventada una i mil vegades en un intent constant d'adaptació a l'entorn, obre puntual per oferir molt més que llibres.
Què tindrà la biblioteca que tothom hi vol venir?

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail