4 de des. 2008

Tertúlia literària


Durant el mes de novembre la biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny ha començat a portar a terme les tertúlies literàries.
Cada dissabte, d'11 a 12 del migdia, just abans que comencin les classes de català, un grup d'usuaris ens reunim per parlar d'autors i de llibres.
No sempre es planifica amb antel·lació el tema que tractarem. Alguns dies, els participants simplement expliquen algún llibre que els agradat recentment o algun autor que han descobert. La darrera setmana de novembre vam parlar sobre la vida d'en Miquel Martí i Pol i vàrem llegir en veu alta algunes de les seves delicades poesies.
Avui dijous, donat que el proper dissabte és festiu, hem fet la nostra tertúlia literària per no deixar passar ni una setmana sense la nostra cita apassionant.
Gerald Messadié ha estat el protagonista principal. A través de la seva obra "La revelación" s'han anat desgranant els misteris d'un autor que escriu sobre personatges bíblics en forma novel·lada.
Ha estat una bona ocasió per endinsar.nos en la figura de Jesucrist i en les noves teories sobre la veritat de la seva mort.
També s'ha comentat el llibre de Jaime Bayli "Y de repente, un ángel" que va ser finalista del premi planeta de l'any 2005.
Les properes cites seran els dies 13 i 20 de desembre a les 11 del matí.
Hi sou tots convidats!

2 comentaris:

Sandra y Pedro ha dit...

Hola Susi, supongo que la tertulia ha sido muy interesante, pero el almuerzo, parece que no ha estado nada mal, eh?
Un abrazo.

Anònim ha dit...

JO he llegit el llibre de Jaime Baily, "Y de repente un ángel" el vaig tenir comentat un bon temps al lateral del blog, a mi em va sorprendre molt, es molt amé de llegir, i sobretot ens apropa molt a la vida de qui potser veuriem al carrer i mai coneixeriem. Es molt recomenable, tot sigui dit.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail