20 d’abr. 2009

Txangu i el violinista del temps


El proper dia 27 de maig, a les 6 de la tarda, farem com cada darrer dimecres del mes, "l'hora del conte" i tindrem l'honor de comptar amb la presencia de l'Alfred Tapscott a la biblioteca Pere casaldàliga, que ens ofereix el seu espectacle "Txangu i el violinista del temps".
Txangu és un gos una mica especial. El seu pare adoptiu, Zeus, li va atorgar el do de la parla, unes ales, i una guitarra per a tocar. Vols conèixer-lo millor? Vols sentir les seves cançons? Doncs només cal que ens acompanyis.
L'Alfred Tapscott és músic i productor musical. En el seu propi estudi composa, enregistra i mescla música per a discogràfiques, audiovisuals, contes, i tot allò que té oportunitat. En les seves produccions toca diversos instruments (guitarra, baix, piano, percussió, veu, acordeó).
Estudia música moderna al Taller de músics de Barcelona. Ha fet música per a diversos contes publicats i un dvd educatiu a més del disc Supermúsics 8, per al club Súper 3. A més té diversos espectacles i ha treballat amb nenes i nens de totes les edats en esplais, espectacles, casals i colònies. La seva altra gran passió és la muntanya, i tot allò que tingui cabuda en la seva complexa definició d'art.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail