21 de maig 2016

CLUB DE LECTURA D'ADULTS - Tertúlia mes de maig

El passat dijous 19 de maig vam iniciar el camí del Club de lectura d’adults de la Biblioteca de Balsareny amb la tertúlia literària al volant del llibre ‘La dona de verd’ de l’islandès Arnaldur Indridason

La tertúlia va estar força interessant i el llibre es valorar molt positivament. Pertany al gènere de novel·la negra però es destacà principalment el drama familiar que viu una dona i els seus tres fills degut a la violència de gènere, tant física com psicològica, que exerceix envers ella el seu marit. Es destacà durant la tertúlia l’estil de narració senzill i àgil de l’autor, així com la descripció psicològica dels protagonistes tant ben elaborada que fa que el lector faci seu el patiment dels protagonistes.  Un llibre que us recomanem i que si el voleu llegir el trobareu a la Biblioteca.

La propera reunió del Club de la lectura serà el dijous 22 de juny i el llibre triat ha estat ‘Paraules a mitges’ de la Blanca Busquets. 

Recordeu que el Club està oberta a totes les persones que els agrada llegir i que estarem encantats de donar-vos la benvinguda.


Us mostrem algunes fotografies de la tertúlia.





Biblioteca de Balsareny
21 de maig de 2016


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail