9 de juny 2016

VISITA ESCOLAR de Cicle Inicial

Aquesta setmana hem rebut la visita dels nens i les nenes de Cicle Infantil de l’Escola Guillem de Balsareny. Més concretament, dimarts 7 de juny ens vam visitar P4 i P5 i el dijous 9 de juny va ser el torn dels de P3.

Us expliquem una mica com va anar tot plegat però, primer de tot, els volem felicitar pel seu comportament i perquè vam atendre molt concentrats a les explicacions que els va fer l'Ana, la bibliotecària.

A totes dues visites vam parlar sobre què és una biblioteca i quin és el fons adreçat a la seva edat. També vam explicar les coses que podem fer (mirar i llegir contes, pintar, assistir a tallers, a l'hora del conte, agafar llibres i pel·lícules en préstec, consultar internet,…).

També vam parlar sobre aquelles coses que hem d'evitar ja que com la Biblioteca la compartim amb altres persones hem de ser considerats i no molestar-nos els uns als altres. Per això, hem de caminar i no córrer, hem de parlar fluixet i dir les coses amb amabilitat. A més, com tot el que hi ha a la Biblioteca és per a tota la gent que viu a Balsareny hem de ser molt curosos i tractar bé els contes, les pel·lícules, així que no hem de guixar-los i hem tenir sempre les mans ben netes per no tacar-los.

Cal saber també que a la Biblioteca tenim tots els llibres ordenats per poder-los trobar ràpidament i, és per això, que quan agafem un conte i l’hem acabat de mirar l’hem de deixar a sobre la taula i no al prestatge perquè... ‘llibre mal col·locat és llibre perdut’ ;-(

A continuació, l’Ana va explicar el conte de les ‘Besties ferotges’ als nens i les nens de P4 i P5 i als del P3 el conte de ‘La bruixa Brunilda’. Vam acabar les visites amb ‘via lliure’ per mirar contes i comentar-los amb els companys i les companyes!

Ens ha agradat molt la vostra visita! Fins la propera!




















Biblioteca Pere Casaldàliga
9 de juny de 2016


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail