7 de nov. 2016

MENUDA TARDA la del divendres 4 de novembre


MENUDA TARDA! Divendres, 4 de novembre a la Biblioteca de  Balsareny

Bufff menuda tarda… divertida, plena de riures i somriures, aplaudiments…  Mil històries, contes i rodolins, endevinalles, tardor, eriçons, fulles, tot conjugat per fer una tarda molt agradable. I, com va anar? Us ho expliquem:


TREURE’S CONTES DEL BARRET

A primeríssima hora de la tarda ens van visitar els nens i nenes de 3r de l’Escola Guillem de Balsareny per participar en l’activitat ‘Treure’s contes del barret’ que va anar a càrrec de Dídac Micalo. Més tard es va repetir l’espectacle per als nens i les nenes de 4t.

Un espectacle molt recomanable de contes interactius on hi apareixen un iaio a qui has de cridar molt fort perquè t'entengui, un tiet que sembla un extraterrestre i un país on la gent s'alimenta de lletres. Amb els nens i nenes es parlà de les emocions, es feren rodolins i es imaginaren un petit conte que van haver de crear i explicar en grup.

Aquesta activitat ha estat organitzada per la Biblioteca Pere Casaldàliga i la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Balsareny, amb el suport de la Diputació de Barcelona.













ERIÇÓ DE TARDOR

Aquesta tarda també va tenir lloc el taller de manualitats que cada mes organitza la Biblioteca i que aquest mes es va dedicar a la tardor. La Maria Josep va fer una introducció molt didàctica d’aquesta estació i també de l’animalet protagonista de la manualitat: l’eriçó. 

Els nens i les nenes participants van prestar molta atenció i, és per això, que vam ser capaços de fer uns eriçons molt divertits amb les fulles que han caigut dels arbres del poble. Mireu, les fotos i veureu que bé que els vam quedar.









Balsareny, 7 de novembre de 2016



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail