29 d’abr. 2019

TERTÚLIA LITERÀRIA AMB M.LLUÏSA AMORÓS




El passat divendres 26 d’abril de 2019, va tenir lloc la tertúlia literària del mes d’abril al voltant de la novel·la ‘La força d’Aglaia’ de Maria Lluïsa Amorós, coincidint amb la Festa Major del poble. I, com estàvem de festa, vam convidar a l’autora fet que ens va permetre conèixer la seva obra, els seus interessos, i tot allò que envolta la seva escriptura.


La M. Lluïsa va ser molt generosa i ens va fer cinc cèntims de la seva evolució com a escriptora i ens va presentar les seves novel·les: Els til·lers de Mostar (1996). Vora el llac (1999), Un glop de calvados (2003), La força d'Aglaia (2016, El retorn de l'Àngela (2017), La casa de Rose Warren (2018) i, la seva darrera obra, Berenar sota les moreres (2019).



Des de la Biblioteca inclourem aquestes lectures dins de les nostre recomanacions ja que l’escriptura de Maria Lluïsa Amorós és fluïda i plena de sabor poètic. Les temàtiques són actuals i les situacions se’ns fan molt properes perquè se’ns fa fàcil fer similituds amb experiències pròpies o properes.

Moltes gràcies i fins la propera!




Biblioteca Pere Casaldàliga
Balsareny, 26 d'abril de 2019

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail