25 de nov. 2009

Engruna Teatre

L’Ares és una rodamón que ha viatjat per tot el món. Els rodamons són persones que viuen al carrer i veuen i senten moltes coses però la gent no els fa massa cas. L’Ares és una dona molt sabia que estima molt als nens i sempre que pot i se’n troba alguns, li encanta explicar-los les històries més fantàstiques que mai hagi sentit ningú.
L’Ares no viatja sola, sempre va acompanyada d’un carro, un carro que a simple vista sembla un munt d’andròmines, però... si obres bé els ulls i escoltes amb atenció, tots aquells objectes es poden convertir en una història fantàstica.
Les llums de Nadal esdevindran la Via Làctia; la sabata vella un gos, i el mitjó un gat; la manta vella és un mar on hi trobem la balena i així amb cadascun dels personatges que apareixen en aquesta història.
Engruna Teatre
La companyia de teatre Engruna Teatre està formada per la Ruth i la Mireia, amb la intenció d’explorar les possibilitats del teatre infantil. La companyia neix al 2006 de la necessitat d’experimentar amb un llenguatge més visual i sensorial. Engruna Teatre parteix del conte com a font inesgotable de creació i imaginació dels més petits. El conte tradicional o el conte inventat són una eina de transmissió educativa importantíssima. Sempre acompanyen les narracions amb música i amb tot tipus de tècniques teatrals (titelles petits, titelles grans, ombres xineses, retroprojeccions,…).

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail