15 d’oct. 2011

Exposició de postals

Nascuda a Balsareny, el dia 25 d’abril de 1960. Casada i amb 4 fills (3 nois i una noia) .És una dona polifacètica, extrovertida, li agrada llegir, la cultura en general i el seu hoby principal és fer col•lecció de postals de tot el món, especialment de Catalunya i Balsareny i el seu entorn.
Fa 9 anys que fa de locutora a la Veu de Navàs, l’emissora municipal del poble. El seu programa es diu la Tertúlia i tracta de temes culturals i d’actualitat molt variats, biografies d’autors, premis literaris, entrevistes a persones, etc.

L’afecció de col•leccionar li ve de l’ambició de viatjar i somniar amb una lectura, amb un viatge. Perquè les postals és com endur-se una part del viatge i del somni a casa. És una visió diferent.

Es tracta d’imatges paisatgístiques, culturals i tradicionals (festes i tradicions) de diferents pobles.
Es troben ordenades per pobles i països de tot el món. N’hi ha més de 13.000 postals, totes classificades per pobles, províncies i nacions.

La biblioteca recollirà una mostra representativa per que us feu una idea de tot el material que es pot arribar a recopilar només en postals.

Es podrà visitar a la Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny des de dia 17 fins el dia 28 d’octubre de 2011 en horari de biblioteca.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail