18 de febr. 2010

Conte febrer


Contes del nas. A càrrec de la Cia Ninotinas.
Aquest espectacle consisteix en la narració de diferents contes acompanyats de música.
El narrador serà el Nas Vermell, un pallasso que anirà explicant històries amb l’ajut d’objectes com un sol, un núvol, un ratolí, etc. Com a escenografia de l’espectacle, hi haurà un llibre gegant amb diferents il·lustracions relacionades amb les històries que s’aniran explicant. Així doncs, a mesura que avanci l’espectacle, el Nas Vermell anirà passant les pàgines d’aquest llibre per ensenyar els dibuixos dels nous personatges i paisatges als nens/es.
D’altra banda, en aquest espectacle també hi apareixerà el personatge del Noi Orquestra el qual tocarà vàries cançons relacionades amb els contes utilitzant diferents instruments com la guitarra, el tambor o el hang drum.
Sinopsi
Quan el Nas Vermell era petit el que més li agradava era que el seu pare li expliqués molts contes. Ara que s’ha fet gran el que més li agrada és explicar-los ell mateix i més encara si l’acompanya el seu amic, el Ninot Orquestra…
Cia. Ninotinas
La companyia va néixer com un grup de formadors amb la necessitat de fer arribar el teatre al públic infantil i juvenil. Finalment, aquesta inquietud es transformà en la creació d’una companyia professional que combina el teatre, la música i la dansa en muntatges frescos, intel·ligents i divertits.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail