5 de febr. 2010

Febrer a la biblioteca


Comencem el febrer amb la reparació dels dos ordinadors destinats a telecentres que hi ha a la biblioteca.
El dia 1 va vennir un tècnic de Barcelona i va estar tres dies treballant matí i tarda per deixar-los desinfectats de virus. Ha demanat ampliació de memòria i ens ha dit que hem d'instal·lar el CC cleaner i un antivirus gratuït de codi obert.
Avui comença la festa dels Traginers a Balsareny, i la biblioteca funciona a ple rendiment, encara que demà, segurament, faltarà molta gent a les classes de català perquè normalment es quintuplica la població i les famílies solen tenir convidats a dinar, així que toca fer seques amb botifarres, torrades del Traginer i embotits de la terra.
El dilluns dia 8 es reuneix Taleia amb Diputació per parlar dels "casos especials". Nosaltres som un cas especial perquè demanem 8 contes...Si tot va bé, tindrem rondallaires professionals practicament tot l'any (a l'estiu ja explicaré jo, els contes).
El dimarts dia 9 comença un curs d'informàtica patrocinat pel Centre d'ocupació de Catalunya amb professors del Centre d'Iniciatives per l'Ocupació de Manresa, adreçat a persones a l'atur.
El dissabte dia 13 és Carnestoltes i la biblioteca es vestirà de gresca per donar la benvinguda a la festa.
El dimarts dia 16, reunió de bibliotecaris de la Zona Bages-Berguedà a la nova biblioteca de El Pont de Vilomara.
El dilluns 22 començo un curs virtual de Telecentres a la Fundació Esplai que es diu "Facilitar la cerca de feina al telecentre" i dura 4 setmanes.
El dimecres dia 24, la Companyia Ninotines ens explicarà els Contes del Nas i el dia 25 vindrà el tècnic que s'encarrega de revisar els ordinadors per mirar que tot estigui correcte.
De moment, avui divendres sona la música de festa pels carrers de Balsareny i aquesta nit el correfoc posarà llum a una nit que es preveu freda i ventada.
Bona festa i bon mes de febrer.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail